EpilepsieNL collectanten gezocht

STEENDEREN - Epilepsie verstoort levens. Daarom gaan duizenden collectanten tijdens de collecteweek van EpilepsieNL, van 6 tot en met 11 juni, de deuren langs om geld in te zamelen. Met de opbrengsten kan wetenschappelijk onderzoek van start gaan. En jij kunt helpen! Word collectant. Meldt je aan bij Thea Lebbink, collecteleider in Steenderen en omgeving.

Voor de collecteweek kan alle hulp in Steenderen en de omringende plaatsen goed worden gebruikt. Meld je ook aan als collectant. Trommel je vrienden op en meld je aan. Met iedere deur die je langsgaat, breng je de oplossing voor epilepsie weer wat dichterbij. Aanmelden kan op emailadres: t.lebbink2@gmail.com. Of bel/app naar: 06-51008489.

Word 

collectant in 

Steenderen 

en omgeving


Over epilepsie
Epilepsie verstoort levens. Van 200.000 mensen in Nederland. Tijdens het boodschappen doen, klussen of onderweg naar je werk. Voor sommigen iedere dag, voor anderen eens per jaar. Maar altijd onverwacht. En het kan iedereen overkomen, in elke fase van het leven. Soms met een duidelijke oorzaak, zoals een ongeluk of een hersenbloeding, vaker zonder duidelijke aanleiding. Daarom is EpilepsieNL er.

Dit doet EpilepsieNL
De inkomsten uit de collecteweek worden gebruikt voor het financieren van onderzoek, zodat er voor iedereen een behandeling komt en epilepsie in de toekomst te genezen is. Daarnaast kan worden gezorgd voor een beter leven met epilepsie. Bijvoorbeeld door voorlichting te geven, lotgenoten samen te brengen en op te komen voor mensen met epilepsie en hun naasten.


www.epilepsie.nl