Lezing in de Stadskamer in Doetinchem. Foto: Liesbeth Spaansen
Lezing in de Stadskamer in Doetinchem. Foto: Liesbeth Spaansen

Lezing 'Ook het stille kind verdient aandacht!'

Lezing 'Ook het stille kind verdient aandacht!'

DOETINCHEM/REGIO - Maandagavond 4 april is er van 19.00 tot 21.30 uur een voorlichting in De Stadskamer aan de Raadhuisstraat 34 in Doetinchem met het thema 'Breek de stilte'. 

Er is in de week van autisme speciaal aandacht voor 'het stille kind'. Wanneer kinderen op jonge leeftijd de juiste hulp krijgen, is er veel gewonnen!

Tijdens de voorlichting wordt ingegaan op een aantal vragen: Hoe maak je als ouder/leerkracht het verschil? Hoe ga je om met extreem verlegen kinderen? Wat als je kind niet praat? Heeft mijn kind autisme of selectief mutisme? Wil je haalbare doelen stellen en inzicht krijgen in je eigen handelen als ouder of leerkracht?

Eustache Sollman komt vertellen over het stille, verlegen kind. Deze sympathieke trainer, schrijver en coach geeft een lezing over selectief mutisme, (raakvlakken met) autisme, verschillen en universele oplossingen! Met vooral een praktische insteek geeft Eustache je inzicht, voorbeelden, tips en handvatten, die zullen helpen bij het begeleiden van welk kind dan ook.

Durf los te laten, houd het klein. Wees welkom! Entree is gratis. Opgeven kan via rondomautisme@stadskamer.com bij Stef Woestenenk.