Minder goede ronde Damclub DCH

HENGELO - Afgelopen week speelden beide teams van Damclub DCH een thuiswedstrijd in de Provinciale Competitie. Het eerste team ontving DSV uit Sinderen en omstreken.

Helaas miste DCH een paar goede spelers en ging DSV met winst strijken weliswaar met minste verschil met 5-7. Rodier Evers wist zelf te winnen en de invallers speelden remise te weten: Jaap Vos, Theo Ortsen en Harry Vos. Ook gingen er een paar de mist in en verloren hun partij dit overkwam Ben Okken en Jaap de Vries. DCH staat 9e met 5-0 in de Gelderse hoofdklasse.

Het tweede team speelde in deze vijfde ronde in de tweede klasse tegen DOG uit Almen. In deze klasse spelen ze een dubbele ronde en won DCH 2 met 2-6, maar nu ging het andersom en wonnen zij met 2-6. Gerrit Kreunen en Erik Brummelman kregen ditmaal beide klop en verloren hun partij. Jan Bosch, nog niet geheel fit, speelde remise en toen dacht Wim Eijkelkamp ik kan er nog lang over doen met een schijf voor het helpt toch niet meer en gaf vervolgens remise. DCH 2 staat hierdoor op de 4e plek met 5-4.

Standen: Groep A: 1. Arnoud de Greef 13-24; 2. Jaap de Vries 13-17; 3. Harry Vos 11-12. Groep B: 1. Jan Luiten 16-16; 2. Wim Eijkelkamp 6-8; 3. Jan Bosch 7-7.

Wie het wat lijkt om eens te kijken of om mee te spelen, is welkom op de clubavond. DCH speelt op donderdagavond bij Clublokaal Ons Huis, Beukenlaan 30 in Hengelo Gld. Inlichtingen, secretariaat: H. Vos, telefoon 0314-722131. Overige standen en uitslagen zijn te vinden op de sites.


dch-hengelo.geldersedambond.nl

kndb.nl nationale competitie