Igor met zijn vrouw en team bij de outlet Broem Broem aan de Misterstraat 83. Foto: PR
Igor met zijn vrouw en team bij de outlet Broem Broem aan de Misterstraat 83. Foto: PR

‘Dreams on Wheels’ nu ook in outlet winkel aan de Misterstraat

Algemeen

Elektrisch speelgoed voor klein en groot bij Broem Broem

Door Verona Westera

WINTERSWIJK - ‘Dreams on Wheels’, staat op de grote poster op de achterwand in de winkel aan de Koningsweg. En voor bijna alle kinderen is daar geen woord van gelogen. Wie de winkel binnenloopt weet niet wat hij ziet. Auto’s, motoren, quads, dirtbikes, pocketbikes, hoverboards en drift trike, allemaal speelgoed. Maar er zijn ook bijzondere elektrische fietsen te krijgen, zoals trainhoppers. Igor Stojanovic runt een paradijs op het gebied van elektrische speelgoedvoertuigen voor kinderen. Zowel voor hele jonge kinderen, maar ook voor tieners is een bezoek aan de winkel de moeite waard.  Naast de winkel aan de Koningsweg heeft Igor nu voor twee maanden ook een pop-up outlet winkel gevestigd aan de Misterstraat 83 in het centrum, genaamd Broem Broem. “Zo zeggen kinderen dat. Dat is precies wat er te vinden is in de winkel. Alles wat Broem Broem doet.”

“We willen met deze outlet winkel in het centrum eigenlijk iedereen de kans geven om te komen kijken wat we allemaal in huis hebben”, lacht de vriendelijke ondernemer. “Mensen kunnen dan ook zien dat er ook voor mensen met een kleinere beurs al iets moois te verkrijgen is. Er zijn al modellen vanaf 55 euro te verkrijgen.”
Het bedrijf van Igor is een autoriteit op het gebied van gemotoriseerd kinderspeelgoed. Hij is dan ook dealer voor heel Nederland, voor het merk KXD Pro. “Ik ben bekend over de hele wereld, maar niet in Winterswijk”, grapt Igor. “Daar wil ik wel verandering in brengen. Ik ben geboren en getogen in Winterswijk. Mijn klanten komen uit heel Nederland, en ook uit het buitenland, maar weinigen in Winterswijk kennen mijn bedrijf. Daarom heb ik in het centrum nu een tijdelijk een winkel.

Igor is het bedrijf in 2007 gestart, vanuit zijn garage bij zijn huis. “Ik was vertegenwoordiger en dacht ik verkoop voor anderen, maar dat kan ik zelf ook. Ik ben op pad gegaan, met mijn colbert aan, langs groothandels. Ik heb deals kunnen sluiten en afspraken kunnen maken. Mijn startinvestering voor dit bedrijf was 59 euro”, lacht Igor. Op dit moment is het bedrijf uitgegroeid tot een handelsonderneming die wereldwijd opereert. In Duitsland heeft Igor, met zijn KXD-groep een opslag van zo’n zes voetbalvelden groot. Zo kan hij de winkels in Winterswijk ook altijd bevoorraden en leveren door heel Europa.

Igor runt
een paradijs
op het
gebied van
elektrische
speelgoedvoertuigen


Op de website www.unitedtrade.nl staan verschillende modellen, maar wie echt een goed beeld wil krijgen van het prachtige en bijzondere speelgoed kan beter komen kijken in de winkel aan de Misterstraat 83 of aan de Koningsweg 52D.

De winkel aan de Misterstraat is open op zaterdag en te bezoeken op afspraak. Bel daarvoor naar 06-42222746.