Er op uit met de hond(en). Foto: Ronny Elsschot
Er op uit met de hond(en). Foto: Ronny Elsschot

Najaarswandeling KynologenClub Winterswijk

Algemeen

Najaarswandeling KynologenClub Winterswijk

Er op uit met de hond(en)

WINTERSWIJK - Op zondagmorgen 28 november  wordt vanaf de KynologenClub, onder begeleiding, een herfstwandeling gemaakt in het buitengebied van Winterswijk. De honden moeten wel aangelijnd meegenomen worden, zodat er geen ongewenste confrontaties kunnen plaatsvinden en er ook geen schade aangebracht kan worden aan de natuur. 

Deelnemers starten om 9.30 uur vanaf het trainingsveld van de KynologenClub bij Frerikshof 7 in Winterswijk en komen rond 11 uur terug voor koffie met krentenwegge en de diploma-uitreiking aan de geslaagden van de najaarscursussen. Bedenk van tevoren of de hond deze wandeling aankan. Voor pups is de wandeling te lang, tenzij men iets bij zich heeft om de pup te vervoeren. Loopse teven zijn niet welkom bij deze wandeling. Dit om problemen met de reuen te voorkomen. 

Denkt ook aan opruimmiddelen. Het is verplicht om de hondenpoep op te ruimen. Denkt er ook aan dat honden en mensen beschermd moeten zijn tegen virussen. Baasjes zijn zelf verantwoordelijk voor het gedrag van hun hond(en).

Deelname aan de wandeling is gratis en voor niet-leden een mooie gelegenheid om kennis te maken met de KCW. Men kan zich opgeven via info@kcwinterswijk.nl, onder vermelding van ‘herfstwandeling’. Opgeven kan tot uiterlijk 24 november.