Kerst scholen handbaltoernooi afgelast
Kerst scholen handbaltoernooi afgelast HCW

Kerst schoolhandbaltoernooi gaat niet door

Algemeen

Kerst schoolhandbaltoernooi gaat niet door

WINTERSWIJK - Donderdag 30 december had zoals vanouds bij handbalvereniging HCW een dag vol met sportieve strijd moeten worden. Maar helaas gaat ook dit jaar het scholentoernooi niet door.

Hoewel de coronamaatregelen het scholen kersthandbaltoernooi van handbalvereniging HCW niet echt beperkingen oplegt, hebben het bestuur en de werkgroep van HCW toch besloten om het toernooi niet door te laten gaan. 

De coronabesmettingen stijgen nog steeds, en de besmettingen zijn erg hoog onder de kinderen in de basisschool leeftijden. De organisatie vond het niet verantwoord om kinderen van verschillende scholen tegen elkaar te laten spelen in een binnenruimte. 

“Wij vinden het erg jammer dat ook dit jaar het toernooi geen doorgang kan vinden, maar denken dat we hiermee een goed besluit hebben genomen. We willen iedereen hartelijk danken voor de aanmeldingen die reeds binnen zijn gekomen en de aanmeldingen voor proeflessen die we hebben ontvangen”, laat het bestuur van de vereniging weten. “Hopelijk zal het toernooi in 2022 met volle overtuiging wel georganiseerd kunnen worden, en zal de sporthal weer gevuld zijn met veel teams, coaches, publiek en gezelligheid.”