Mart Hillen in De Hofnar

AALTEN - Zaterdag 23 oktober vanaf 20.00 uur treedt Mart Hillen op met zijn programma Mart & Movies in Evenementencentrum De Hofnar in Aalten.

Mart Hillen, geboren in Lichtenvoorde, was in 2016 winnaar van Rabo on Stage en van de Finger Style Academy award in Amsterdam. Van 2018 tot en met voorjaar 2021 trok Mart langs de theaters met zijn voorstelling In Concert. Door de coronamaatregelen is een aantal concerten in 2019 en 2020 afgelast. In Aalten brengt hij zijn nieuwste show Mart & Movies, waarin hij nieuwe arrangementen van filmmuziek laat horen.
In zijn nieuwste theaterprogramma vertelt Mart Hillen over zijn passie voor films en muziek. Hij spelt de door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als Titanic en Mission Impossible, maar ook uit recente films als Bohemian Rhapsody over Queen en Yesterday over The Beatles.
Kaarten à 15 euro zijn te verkrijgen via de website www.streektheateraalten.nl. En tickets zijn te koop bij boekhandel Messink en Prinsen, Landstraat 39 in Aalten, Boekhandel Meneer Kees, Bredevoortsestraatweg 3 in Aalten of 's avond voor zover voorradig aan de kassa van De Hofnar, Polstraat 7.