Het team van Be You skincare tijdens het Skin Event. Foto: Mark Ebbers
Het team van Be You skincare tijdens het Skin Event. Foto: Mark Ebbers

Skin Event met nieuwste technieken voor de huid

Be You Skincare viert eerste jaar op nieuwe locatie

Door Mark Ebbers

LICHTENVOORDE – Drankjes, ballonnen, een rode loper: het was afgelopen zaterdag Skin Event bij Be You skincare in Lichtenvoorde. Mensen konden op deze open dag kennismaken met de laatste trends en technieken op het gebied van huidverbetering, permanente make-up en huidverjonging. Het team van Vera Goldsmid verwelkomde tussen 10.00 en 16.00 uur tientallen mensen aan de Nieuwmarkt 59a. Naast de huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten van Be You skincare waren er diverse experts aanwezig om uitleg te geven over productlijnen. Bezoekers konden demo’s bijwonen, proefbehandelingen ondergaan in een van de vier behandelkamers en gebruikmaken van diverse acties.

De innovatieve specialist in huidverbetering en -behandeling, permanente make-up, definitief ontharen, acne, littekens en huidverstrakking is inmiddels één jaar gevestigd op de locatie aan de Nieuwmarkt in Lichtenvoorde. Vorig jaar maakten de coronabeperkingen een feestelijke opening onmogelijk. De eerste verjaardag van het nieuwe onderkomen – een deel van het voormalige Intertoys - was een mooie aanleiding voor het Skin Event. De uitstraling van de praktijk sluit aan bij waar Be You skincare voor staat: kwaliteit met een sfeervolle touch, voor man, vrouw, jong en oud.

Huidanalyse
"Naast kwaliteit zijn persoonlijke aandacht, een flinke dosis passie, kunde en ervaring, resultaatgerichtheid en ontspanning al twaalf jaar de kenmerken van Be You skincare. Dit resulteert in optimale, passende oplossingen voor klanten met veelal direct resultaat. Onze huidtherapeute kan met de Observ een huidanalyse maken en een persoonlijk behandel- en verzorgingsadvies opstellen”, zo vertelt eigenaresse Vera Goldsmid. “Door de behandelingen in de salon te combineren met de juiste thuisverzorgingsproducten, bereiken we de beste resultaten.”

Huidverjonging en -verstrakking
Tijdens de open dag was het mogelijk kennis te maken met geavanceerde technologieën en producten voor huidverjonging en huidverstrakking. Een nieuwe revolutionaire behandeling is Tixel, aldus Vera: “Dit is vergelijkbaar met een medische CO2-laser, maar met minder pijn en een minder lange herstelperiode. Een ander innovatief huidverjongingsconcept is Forlle’d. Deze Nobelprijs winnende technologie uit Japan combineert unieke formules die de huid van binnenuit opvullen met een bewezen anti-aging effect en verbetering van de huidstructuur tot gevolg. Het uitgangspunt van Be You skincare is altijd wat de huid nodig heeft. Er is niet één lijn of één technologie, het is altijd maatwerk.”

Medische huidproblemen en permanente make-up
Mensen met medische huidproblemen als acne, rosacea en littekens kunnen ook bij Be You skincare terecht. Tevens is de praktijk gespecialiseerd in permanente make-up. Tijdens de open dag demonstreerden de specialisten de nieuwste technieken op het gebied van permanente make-up. Vera: “Met Ombre power brows bijvoorbeeld krijg je een mooie overloop in je wenkbrauwen, wat heel zacht en natuurlijk oogt.” Naast het eigen vakkundige team waren tijdens de open dag een Eqology- en Tixel-specialist en een aantal deskundigen aanwezig van huidverbeterende merken die Be You skincare in het assortiment heeft.


www.beyouskincare.nl

Het team van Be You skincare. Foto: PR