Herfstrit voor ruiters en koetsiers. Foto: Jelske van Eerden
Herfstrit voor ruiters en koetsiers. Foto: Jelske van Eerden

Herfstrit voor ruiters en koetsiers

Herfstrit voor ruiters en koetsiers

Te paard of op de bok genieten van herfstkleuren 

AALTEN – Op zaterdag 30 oktober wordt, ter afsluiting van het drukke buitenseizoen, de jaarlijkse herfstrit georganiseerd door de Paardensportvereniging Aalten. Zowel koetsiers als ruiters zijn van harte welkom om mee te doen. De rit is zestien tot twintig kilometer lang en voert voornamelijk over rustige wegen.

Begeleiding
De organisatie probeert elk jaar opnieuw een afwisselende route aan te bieden langs de fraaiste plekjes van de Oost Achterhoek.
Genieten van de natuur met haar mooie herfstkleuren op het paard of op de bok van de koets. Bij het oversteken van een drukke weg is begeleiding aanwezig.

Hapje en drankje
De start is dit jaar in Bredevoort bij de familie Sturris, Heidedijk 4, er kan vertrokken worden tussen tien en elf uur ’s morgens. De kosten zijn 8,50 euro.
Als er mensen zijn die mee willen fietsen als begeleider, dan kan dit natuurlijk. Voor het vertrek staat er koffie klaar, onderweg is rond het middaguur een stop gepland, waarbij de deelnemers een hapje en een drankje kunnen nuttigen.

Opgeven
De organisatie hoopt dat zij veel deelnemers uit de hele regio mag verwelkomen bij deze laatste buitenactiviteit van het jaar van de Paardensportvereniging Aalten. Belangstellenden kunnen zich opgeven tot uiterlijk donderdag 28 oktober 18.00 uur via e-mail: bea8@kpnmail.nl