Handbal Experience. Foto: Raimon Bollen
Handbal Experience. Foto: Raimon Bollen Raimon Bollen

Maak kennis met handbal bij HCW

Algemeen

WINTERSWIJK - HCW Winterswijk houdt op donderdag 21 oktober een Handbal Experience waarbij kinderen van 6 tot en met 16 jaar kennis kunnen maken met deze dynamische sport.

Handbal is een sport voor meiden en jongens die van actie houden. Bij handbal kan een team eigenlijk alleen winnen als men goed samenspeelt. Samenwerken zorgt voor nieuwe vriendschappen en teamspirit. Er worden laagdrempelige activiteiten georganiseerd, zodat iedereen die nog nooit een bal heeft gegooid, mee kan doen en kennis kan maken met deze sport. Bij handbal wordt een beroep gedaan op de reactiesnelheid, weerbaarheid, uithoudingsvermogen, motoriek en tactisch inzicht. Dat maakt de handbalsport een zeer aantrekkelijke sport om te spelen, maar zeker ook om naar te kijken.

Belangstellenden zijn welkom op donderdag 21 oktober in de Sport- en Turnhal in Winterswijk. Van 12.00 tot 13.30 uur voor 13 tot en met 16 jaar. Van 14.00 tot 16.00 uur voor 6 tot en met 12 jaar.

Men mag gerust iemand meenemen om er samen een leuke sportieve middag van te maken. Uiteraard is deelname gratis en gaan deelnemers niet met lege handen naar huis. Vooraf opgeven is niet nodig.

Het is ook mogelijk om drie maal gratis mee te trainen bij de vereniging.


www.hcw.nl