Eendracht verkoopt ook dit jaar koffie. Foto: PR Eendracht
Eendracht verkoopt ook dit jaar koffie. Foto: PR Eendracht

Koffieactie Eendracht: zonder koffiebonen, geen muziektonen

Algemeen

WINTERSWIJK - Vorig jaar hield muziekvereniging Eendracht voor het eerst de koffieactie op alternatieve wijze. Dat was vanwege de coronamaatregelen. Deze aanpak is goed bevallen: de koffieactie bracht zelfs meer op dan vorige jaren. Eendracht heeft daarom besloten om de koffieactie weer via voorverkoop en een webshop te houden.

Via de website van Eendracht kunnen Winterswijkers online hun bestelling doen. De supporters en leden van Eendracht bezorgen de heerlijke Hesselinkkoffie dan aan huis. Daarnaast verkopen de muzikanten de koffie ieder in hun eigen ‘netwerk’, via bijvoorbeeld de social media, whatsapp groepen en via vrienden/familie/buren/ collega’s.
Er is bij de koffieactie voor ieder wat wils: snelfiltermaling, koffiebonen en ook cafeïnevrije koffie. Verder zijn er speciale woodcups koffiecups, geschikt voor de apparaten van Nespresso, met de kwaliteit van de Hesselinkkoffie.

Bestellen via de webshop (www.eendracht-winterswijk.nl) of via de leden van Eendracht kan tot en met 22 oktober. Vanaf zaterdag 30 oktober bezorgt Eendracht de koffie aan huis. Voor vragen kan men mailen met supporters@eendracht-winterswijk.nl

De actie wordt georganiseerd door de trouwe supportersvereniging van Eendracht. Supporter Frans Storck: “Met deze actie hopen we zoveel mogelijk geld op te halen zodat Eendracht daar weer nieuwe instrumenten van kan aanschaffen. Dus ik roep bij deze op: Winterswijkers, koop massaal koffie van Eendracht. Want zonder koffiebonen, geen muziektonen.”