Wopereis Groep bundelt Food-krachten

Wopereis Groep bundelt Food-krachten

DOETINCHEM/STEENDEREN - De Wopereis Groep voegt met de komst van Wopereis Food Equipment een nieuwe naam toe aan haar bestand. Wopereis Food Equipment is ontstaan uit een samenwerking tussen Wopereis RVS in Doetinchem en Machinefabriek Baltes in Steenderen. Beide partijen, die al een onderdeel van de Wopereis Groep vormen, bundelen nu hun krachten om samen een bredere markt te kunnen bedienen.

De focus van Wopereis Food Equipment ligt op de voedselverwerkende industrie. De expertises van Wopereis RVS en Machinefabriek Baltes worden ingezet om klanten uit de foodsector een zo volledig mogelijk pakket aan roestvast stalen producten te kunnen aanbieden. Van de kleinste onderdelen tot complete productielijnen. “Door deze samenwerking kunnen we nu nog beter inspringen op de wensen van de klant. Van schets tot ontwerp, van productie tot assemblage en van montage tot service. Met Wopereis Food Equipment hebben we echt alles in eigen beheer”, aldus Paul Stortelder, CEO Wopereis Groep.

Met de lancering van een nieuwe website presenteert Wopereis Food Equipment de krachten van de samenwerking. Naast informatie over diensten, engineering en bijvoorbeeld turnkey, geeft de website een kijkje in reeds gerealiseerde projecten voor bekende en minder bekende spelers uit de voedselverwerkende industrie.


www.wopereis-food.com