Gouden bruidspaar Ap en Narda Fleming reed een rondje langs vrienden en familie om taart uit te delen. Foto: Yvette Fleming

Gouden bruidspaar Ap en Narda Fleming reed een rondje langs vrienden en familie om taart uit te delen. Foto: Yvette Fleming

Gouden bruidspaar Fleming verrast met rondje taart

HENGELO - Ap Fleming en Narda Fleming-Lebbink zijn geboren en getogen in Hengelo Gld. en Keijenborg. Ze trouwden 5 februari 1971 in Hengelo Gld. en vierden op 5 februari 2021 hun 50-jarig huwelijksfeest. Een gouden huwelijk vieren in tijden van corona kan niet, maar hun creatieve dochter Yvette Fleming organiseerde toch een verrassing. Ook hun enthousiaste familie en vrienden waren in voor iets anders.

Het bruidspaar heeft goede herinneringen van hun trouwdag. Daarvan werden foto’s gemaakt, zoals bij het Bleekhuiske in Hengelo en van de koets. Ook het eerste elftal van Pax was aanwezig en de spelers maakten een boog voor het bruidspaar. Ap Fleming trainde ook het eerste en tweede elftal van voetbalclub Wilhelmina in Zutphen en het eerste en tweede elftal in Vorden, naast nog vele andere regionale clubs.

Rondje taart
Het plan was om langs familie en vrienden te gaan in Zutphen, Baak, Ruurlo, Dunsborg, Gendringen en Hengelo Gld. om zelf taart uit te delen. De reis werd aanvaard in een versierde auto, waarbij Ap en Narda blikken achter hen mee zeulden. Niet de tekst ‘just married’, maar ‘married 50 years ago’ was op de achterruit te lezen.
Ap en Narda Fleming wisten van niets. Zij dachten dat dochter Yvette in de ochtend langs zou komen voor een gebakje en lunch. Ze hadden zelf niets georganiseerd, omdat corona dat niet toelaat en waren vrijdag enorm verrast. Het bruidspaar heeft echt een topdag gehad. Dochter Yvette kreeg het hele weekend berichten van vrienden en familie die het zo fijn hebben gevonden dat ze op deze manier haar ouders konden feliciteren.

Bruidspaar Ap en Narda Fleming. Eigen foto