Open dag mbo Zone.college

DOETINCHEM - Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen en in gesprek gaan met docenten en studenten. Dat kan tijdens de open dag mbo van Zone.college, Gildenbroederslaan 3  in Doetinchem, op vrijdag 26 november van 15.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de open dag kan via het aanmeldformulier op de website. De open dag online bijwonen? Dat kan tussen 15.00 en 20.00 uur via www.zone.college (aanmelden niet noodzakelijk).

Bij Zone.college in Doetinchem presenteren de groene mbo-opleidingen zich en geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen. Van 18.00 uur tot 19.30 uur zijn er ook opleidingsadviseurs aanwezig, die meer kunnen vertellen over het volwassenenonderwijs, omscholingstrajecten en de subsidiemogelijkheden. Zone.college biedt namelijk veel (groene) trajecten aan voor iedereen die zich wil laten om- of bijscholen. Een persoonlijke gesprek inplannen kan via de website.

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en op verschillende praktijklocaties doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Op de locatie in Doetinchem worden de onderstaande opleidingen aangeboden: Tuin & landschap, Dierenartsassistent paraveterinair, Dierverzorging, Groen, grond & infra, en Veehouderij.

Zone.college houdt zich aan de geldende regels rondom corona. Zo is er een mondkapjesplicht, wordt er gezorgd dat er voldoende afstand kan worden gehouden en is er aandacht voor de basisregels. Daarnaast melden bezoekers zich aan voor een tijdsblok.


zonecollege.nl