'The Masked Reader' in
Bibliotheek West-Achterhoek

'The Masked Reader' in
Bibliotheek West-Achterhoek

REGIO/DOETINCHEM - Bibliotheek West-Achterhoek is in de ban van The Masked Reader. In alle vestigingen van de bibliotheek zijn volop flyers, posters en boekenleggers te vinden met de afbeelding van The Masked Reader.

The Masked Singer heeft een concurrent: The Masked Reader. Welke gemaskerde auteurs lezen binnenkort voor uit hun eigen werk? Bibliotheek West-Achterhoek is trots te melden dat zij 15 bekende auteurs bereid heeft gevonden om als Masked Reader deel uit te maken van deze unieke wedstrijd.

Al enige weken verschijnen er op de social mediakanalen (#biebnieuws #biebtok) van de bibliotheek mysterieuze aanwijzingen over wie deze gemaskerde auteurs kunnen zijn en uit welke boeken zij zullen gaan voorlezen.

Video’s
Vanaf begin december zullen de eerste video’s van de Masked Readers online te zien zijn en kan het publiek echt gaan raden wie deze gemaskerde schrijvers zijn. Er zijn 3 categorieën: jeugd 6-12 jaar, jongeren 12-18 jaar en volwassenen. Per categorie zijn ervijf schrijvers en vijf boeken te raden.

De campagne loopt tot eind december en wordt afgesloten met een spetterende finale op zaterdag 8 januari 2022. Op deze feestelijke middag zullen in Bibliotheek West-Achterhoek Doetinchem alle 15 Masked Readers worden bekendgemaakt en worden er fantastische prijzenpakketten aan de winnaars uitgereikt.

Deelnemen
Deelnemen aan The Masked Reader kan door in te schrijven op de nieuwsbrief via: bibliotheekwestachterhoek.nl/themaskedreader.