Online Walk&Talk voor werkzoekenden

Online Walk&Talk voor werkzoekenden

REGIO - Op zoek naar een (volgende) baan? Kun je wel wat hulp gebruiken of help je graag anderen? Kom dan naar de gratis (online) Walk&Talk-bijeenkomsten die worden georganiseerd door Bibliotheek West-Achterhoek. Bij deze koffiepauze voor werkzoekenden is iedereen welkom, ongeacht leeftijd, soort werk of hoe lang men al op zoek is.

Deze laatste Walk&Talk van dit jaar vindt online plaats. Er is dit keer geen gastspreker, maar men gaat online met elkaar in gesprek over het zoeken naar werk. Deelnemers kunnen elkaar tips geven. Daarnaast is dit een goede manier om het netwerk te vergroten, wat zeker van pas kan komen in de zoektocht naar werk.

De online Walk&Talk vindt plaats op donderdag 25 november van 10.00 tot 11.00 uur. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Aanmelden kan door in te schrijven via de agenda op de website, door te mailen naar m.luiten@bibliotheekwestachterhoek.nl of te bellen naar de klantenservice: 0314-333445. Men ontvangt dan een mail met een uitnodiging om online deel te nemen via Teams.


bibliotheekwest achterhoek.nl