Zangdienst Vorden Zingt

Zangdienst Vorden Zingt

VORDEN - Op zondagavond 28 november is er in de Dorpskerk om 19.00 uur weer een zangdienst. Er staan mooie en bekende liederen op het programma en omdat deze zondag het begin is van advent zijn er ook een aantal adventsliederen. 

De samenzang zal wel wat ingetogen moeten vanwege de huidige coronasituatie, waarbij de RIVM regels in acht genomen zullen worden. Er is in ieder geval extra muzikale ondersteuning door een zanggroepje. Het fraaie orgel van de Dorpskerk zal bespeeld worden door Hans te Winkel uit Aalten en hij zal muzikaal terzijde worden gestaan door trompettist Reik Heusinkveld uit Apeldoorn. 

Verder zal er een korte overdenking gehouden worden door ds. Jaqueline Krajenbrink uit Vorden over het thema 'Waar is uw schat?' Na afloop is er koffie/thee en kan er nog gezellig nagepraat worden en kunnen er eveneens nieuwe verzoekliederen aangevraagd worden.

Via de livestream is het ook mee te beleven op www.pgvorden.nl/thuismeevieren. In de zondagsbrief is de volgorde te vinden en de zangdienst kan ook op een later tijdstip gevolgd worden.