Afbeelding

Samenwerkingsactie Hengelose ondernemers

Algemeen

HENGELO - Op maandag 18 oktober gaat in Hengelo Gld. de Kraspas van start. Een samenwerkingsactie tussen 25 Hengelose ondernemers, die de consument stimuleert om aankopen in Hengelo te doen. De actie duurt vijf weken en is gratis voor de consument.

Hoe werkt het
Bij elke aankoop bij een van de deelnemende bedrijven in Hengelo Gld, ontvang je gratis een Kraspas. Als je de kraslaag wegkrast zie je direct welke prijs je gewonnen hebt. Dit kan een van de hoofdprijzen zijn, maar ook een leuke aanbieding van een van de deelnemers. “Het interessante van de Kraspas is dat we klanten actief naar elkaar doorverwijzen”, aldus Remko Offringa van de Hengelose Ondernemers Vereniging (HOV). “Een klant die bijvoorbeeld bij PLUS Eland zijn boodschappen doet, kan 20% korting op een artikel naar keuze winnen bij Welkoop of een gratis kopje koffie bij HEMA.”

Winkels
In totaal doen er vijfentwintig Hengelose ondernemers mee met de Kraspas-actie. De deelnemende bedrijven zijn: Bakkerij “Hengelo”, Blooms and More, Capuchon Women Men & Kids Fashion, De Spannevogel, Drogisterij De Vijzel, Eetcafé Jansen & Jansen, Enorm Arendsen, Expert Eliesen, Goossens Atomica, HEMA, Heyerman de bakker, Knus & Deco, Martine Hair + Beautysalon, onlineverf.nl, Passchier Haarmode, PLUS Eland, Puur Natuur, Roozegaarde Sport & Mode, Schoenmode Hermans, Slotboom Tweewielers, Stichting Litania, terStal, Welkoop, Wilma’s Hairstyling en ‘t Bakhuus Langeler.

Prijzen
De consument kan met de Kraspas-actie verschillende prijzen winnen, waaronder 1 minuut gratis winkelen, een gratis paar schoenen, gratis behandelingen bij kapsalon en schoonheidssalon, een bloemenabonnement, een gevulde bakkersmand, gratis kratjes Grolsch, JBL in-ear oordopjes en een groot aantal cadeaubonnen variërend van 25 tot wel 150 euro. Naast de hoofdprijzen kan de consument ook scherpe acties van de deelnemende winkels winnen. Een overzicht van alle prijzen en de spelregels is te vinden op de site.


kraspas.nl/hengelo