Coverrockband Verdwaald. Foto: Rob Immink
Coverrockband Verdwaald. Foto: Rob Immink

Bokbierproeverij in Vordens Kulturhus

Algemeen

VORDEN - Tradities zijn er om in ere te houden, maar soms moet er een dikke streep door worden gehaald. Zo konden er vorig jaar geen bokbiertjes worden geproefd. Maar dit jaar krijgt deze oude gewoonte in het Vordense Kulturhus nieuw leven ingeblazen. Op zondag 24 oktober is iedereen (vanaf 18) welkom om een Grolsch Herfstbok te komen proberen.

De herfst is alweer begonnen en dus is het nu echt tijd voor dit heerlijke drankje, dat voor de liefhebber weer volop verkrijgbaar is. Het Vordense Kulturhus heeft, zoals al jaren de gewoonte is, een voorraadje ingekocht en wil dit graag laten proeven. Om 15.00 uur zwaait de deur open. Ter introductie wordt deze middag het eerste glaasje herfstbok aangeboden.
Coverrockband ‘Verdwaald’ komt de sfeer verhogen met rock uit de jaren ‘60, ‘70, ‘80 en ‘90. Zij spelen nummers van onder meer Neil Young, Status Quo en Golden Earring. Een band met jaren veel ervaring die de weg nog lang niet kwijt is.
Ook het Kulturhus moet zich aan de coronaregels houden dus bezoekers mogen alleen naar binnen met geldige QR-code of vaccinatiebewijs en legitimatie.