Winnaars dubbelbakker 2021
Winnaars dubbelbakker 2021

DubbelBakker-toernooi mócht en kón weer

Algemeen

VORDEN - Door redenen, die iedereen kent, kon het DubbelBakker-toernooi vorig jaar niet doorgaan. Extra blij en dankbaar was de commissie dan ook dat ze dit jaar dit ‘feestje’ wel weer kon organiseren. Want fijn was het; het weer werkte geweldig mee, er werden mooie tennispartijen gespeeld en er werd volop genoten van de hapjes en de drankjes.

De commissie dankt alle deelnemers en het publiek voor hun komst naar het Vordens Tennis Park en hoopt hen allen volgend jaar weer te zien. Speciale dank gaat uit naar de sponsoren: Mepal, Hotel Bakker en Echte bakker Van Asselt.
De prijswinnaars: HD8: 1 E. Thalen en P. Valstar; 2 G. Limpers en H. Vrielink. HD7: 1 J. Leegstra en D. Pasman; 2 H. Chevalking en A. van Helden. DD7: 1. W. Ook en J. Rossel; 2. I. Does en R. van der Meer. GD7: 1 P. Hiddink-Boekema en J. Hiddink; 2 M. Blokhuis en M. Roording. HD6: 1 H. Chevalking en D. Pasman; 2 M. Brans en G. Jansen. DD6: S. Kasteel-Tewoerd en W.Leussink; 2. A. Koemans en C. Onstenk. GD6: 1 D. Mullink en T. Voermans; 2 B Langeler en H. de Winkel. HD5: 1. T. Lourens en C. Menescu; 2. J. Emsbroek en R. Wullink.