Pianist Erwin Rommert Weerstra. Foto: Geadine van Beukering
Pianist Erwin Rommert Weerstra. Foto: Geadine van Beukering

Zomeravondconcert Dorpskerk met Erwin Rommert Weerstra op piano

Algemeen

VORDEN - Zaterdagavond 21 augustus van 21.00 tot 22.00 uur vindt in de Dorpskerk in Vorden een Zomeravondconcert plaats met Erwin Rommert Weerstra op piano.

Het programma bestaat uit de volgende muziek: J. Haydn: Andante con Variazioni in F mineur Hob. XVII/6. L. van Beethoven: Sonate ‘Der Sturm’ Op 31 No. 2 I Largo-Allegro II Adagio III Allegretto. F. Chopin: Mazurka No 2 Cis mineur Op 6 No 2; Mazurka No 41 Cis mineur Op 62 No 3; Nocturne in E-flat Major,Op 9 No 2; Fantaisie Impromptu Op 66 C. C.Debussy: Clair de Lune Arabesque No 1 en M. De Falla: El amor brujo (Vuurdans).

Erwin Rommert Weerstra (1987) werd op 7-jarige leeftijd toegelaten tot de Jong Talent-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. In 2009 haalde hij zijn Bachelor en in 2011 cum laude zijn Master diploma Klassiek Piano aan het Koninklijk Conservatorium. Hij is prijswinnaar van verschillende internationale concoursen en heeft een actief concertleven, met optredens in Nederland en in Italië, Rusland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Polen. Momenteel heeft Erwin Rommert aanstellingen als pianist bij het Koninklijk Conservatorium en het Nederlands Dans Theater.

Reserveren kan via info@vriendenvandedorpskerkvorden.nl en ook voor aanvang in de kerk.