Hilda Heyman helpt werkzoekenden

Algemeen

BRONCKHORST - Gastspreker bij de eerstvolgende Walk&Talk-bijeenkomsten voor werkzoekenden, op 29 juli, is Hilda Heyman, natuurgeneeskundige en talentencoach. Deze gratis online bijeenkomsten worden georganiseerd door Bibliotheek West-Achterhoek.

Wie op zoek is naar een (volgende) baan en daar wel wat hulp bij kan gebruiken kan zijn voordeel doen met deze Walk&Talk-bijeenkomsten. Ook mensen die anderen willen of kunnen helpen zijn welkom bij deze koffiepauze voor werkzoekenden. Het maakt niet uit hoe lang je al op zoek bent naar werk, wat voor werk je zoekt of hoe jong of oud je bent.
Het motto van gastspreker Hilda Heyman op 29 juli is ‘jouw talent is, zijn wie je bent’. Dat geldt zowel privé als voor je werk. Bij deze bijeenkomst gaan we gezamenlijk op zoek naar jouw talent en kijken we hoe je dat optimaal kunt inzetten bij het (zoeken naar) werk.
De bijeenkomst is van 10 tot 11.30 uur. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Aanmelden kan door te mailen naar m.luiten@bibliotheekwestachterhoek.nl of te bellen naar de klantenservice: 0314-333445. De deelnemer krijgt dan een mail met een uitnodiging om online deel te nemen via Teams.