Lennard Hendriks is de trotse nieuwe eigenaar van Janssen van Dijke Fysiotherapeuten. Foto: Aico Bosman
Lennard Hendriks is de trotse nieuwe eigenaar van Janssen van Dijke Fysiotherapeuten. Foto: Aico Bosman

Lennard Hendriks trotse nieuwe eigenaar Janssen van Dijke Fysiotherapeuten

HENGELO/ZELHEM - Janssen van Dijke Fysiotherapeuten, met vestigingen in Zelhem en Hengelo, heeft sinds november 2020 een nieuwe eigenaar. Naamgever Roel Janssen heeft de praktijk vol vertrouwen overgedragen aan Lennard Hendriks, voor cliënten van de fysiotherapiepraktijk een vertrouwd gezicht.

Lennard Hendriks (28) komt uit Doetinchem en is fysiotherapeut en manueel therapeut in opleiding. “Ik studeerde in 2017 af en ik kon direct aan het werk bij Janssen van Dijke Fysiotherapeuten. Ik werk hier nu 3,5 jaar, in januari 2020 ben ik ingestapt als mede-eigenaar en in november als eigenaar. Ik heb veel en goed contact gehad met de oude eigenaar Roel Janssen en er kwam een punt dat het handiger is om zelf beslissingen te gaan nemen”, licht Lennard Hendriks deze snelle ontwikkeling toe. “Ik wilde altijd heel graag een eigen bedrijf en met ondernemende ouders die dat ook stimuleren, is me dat gelukt.” In juni 2021 rondt Lennard zijn master af als manueel therapeut.

40 jaar kwalitatief hoogwaardige zorg
Roel Janssen heeft met de praktijk in de afgelopen decennia een uitstekende reputatie opgebouwd in Zelhem en omgeving. Deze wordt geroemd om de kwalitatief hoogwaardige zorg, enthousiaste en kundige fysiotherapeuten en de gemoedelijke sfeer. De fysiotherapeut en praktijkeigenaar zocht na veertig jaar een opvolger. Lennard: “Ik zet als eigenaar, maar samen met het team dit bedrijf voort en Roel kan gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Voor onze cliënten verandert er niet veel, de naam van de praktijk blijft hetzelfde. Dat is een begrip in de Achterhoek en wij blijven met net zoveel enthousiasme kwalitatieve zorg leveren.”

Innovatieve en moderne behandeltechnieken
Toch gaat er wel iets veranderen nu de praktijk is overgenomen. “Onze speerpunten voor de toekomst zijn moderniseren en innoveren. Wij willen een vooruitstrevende praktijk blijven. Daarom zal er geïnvesteerd worden in innovatieve en moderne behandeltechnieken en continue ontwikkeling van onze fysiotherapeuten, zodat onze cliënten volgens de laatste inzichten binnen de fysiotherapie worden behandeld. Zo bieden we sinds kort bijvoorbeeld shockwavetherapie aan.”
Bij Janssen van Dijke Fysiotherapeuten kan men ook terecht voor bekkentherapie, manueel- en sporttherapie, de leefstijlcoach en COPD-therapie.

De fysiotherapiepraktijk locatie Hengelo heeft 16 november haar intrek genomen in Medisch Centrum Hengelo aan de Kampstraat 2. "De huisartsen vertrekken begin 2021 naar gezondheidscentrum de Eik. Onze praktijk in Hengelo werd steeds groter. Aan de Kampstraat hebben we de beschikking over vier frisse behandelkamers en een mooie oefenzaal”, vertelt Lennard. "Verder hebben we in Zelhem een mooie locatie aan de Ambachtsweg 16 en een dependance bij AeroFitt in De Brink aan het Stationsplein 8, waar al zeven jaar elke dag één van de collega's aanwezig is.”


Janssen van Dijke Fysiotherapeuten

0314 – 625 150

www.janssenvandijke.nl