De dames zijn druk met het inpakken van de kerstattenties. Foto: Willy Brandhorst
De dames zijn druk met het inpakken van de kerstattenties. Foto: Willy Brandhorst

Ook een bijzonder jaar voor de vrouwenvereniging De Passiebloem

HENGELO - Onder de nieuwe naam ‘Christelijke Vrouwenvereniging de Passiebloem’ waren de vrouwen vorig jaar net goed van start gegaan en vast van plan om er een mooi jaar van te maken. Maar helaas gooide het coronavirus ook hier roet in het eten. Dat betekende dat na februari alle ledenavonden kwamen te vervallen en alle andere activiteiten werden gestopt in de overtuiging dat het allemaal niet lang zou duren.

Maar helaas, ook na de zomervakantie moesten vrijwel alle activiteiten gecanceld worden. De fietstocht in augustus kon gelukkig nog door gaan en vijftien dames hebben er een gezellige dag van gemaakt. Daarnaast hebben de dames elkaar individueel nog zo veel mogelijk opgezocht om toch nog een beetje contact te hebben. Door alle maatregelen kon het bestuur niet fysiek bij elkaar komen, maar zij hebben zeker niet stilgezeten. Met Pasen werden de leden verrast met een leuk Passiebloemkaartje, in de zomer ontving ieder lid een vergeet-me-nietplantje om zelf op te kweken en ook met kerst is aan iedereen gedacht. De bestuursleden kwamen in kleine groepjes bij elkaar om dit allemaal voor te bereiden en te bezorgen.

Voor volgende jaar staat het nieuwe programma alweer klaar, dus nu maar hopen dat er weer snel bijeenkomsten gepland mogen worden. Het bestuur wenst de leden hele fijne feestdagen en een goed maar vooral een gezond 2021.