Podotherapeut bij Innofeet Daniëlle Grootte Bromhaar. Foto: PR
Podotherapeut bij Innofeet Daniëlle Grootte Bromhaar. Foto: PR

Innofeet viert jubileum

HENGELO - Bij Innofeet wordt dit jaar het twintigjarig bestaan gevierd. In die tijd is het bedrijf niet alleen enorm gegroeid in kennis, kunde en specialisme maar inmiddels bestaat het kwalitatieve team al uit meer dan zestig medewerkers.

Nog een reden tot feest! Hengelo krijgt per januari 2021 het nieuwe gezondheidscentrum 'De Eik' aan de Raadhuisstraat. Ook Innofeet gaat mee naar deze locatie waar zij met andere zorgaanbieders complete zorg gaat aanbieden.
Podotherapeut bij Innofeet Daniëlle Grootte Bromhaar, die men mogelijk al aan de Kampstraat heeft ontmoet, staat nu tijdelijk in locatie Ons Huis aan de Beukenlaan 30 en is een ieder ook graag aan de Raadhuisstraat weer van dienst. "Elke dinsdag en donderdag ben ik aanwezig op onze locatie in Hengelo Gld. Ik behandel voetklachten, maar ook knie-, heup- en lage rugklachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. We hebben tal van behandelmogelijkheden. Ook werk ik veel samen met andere disciplines, zoals fysiotherapie, pedicure en orthopedisch schoenmaker om een nog beter resultaat voor u te boeken."
Wie zichzelf herkent in een van bovenstaande klachten, neemt contact op via 088-0313000. Na het maken van een afspraak kijkt Daniëlle verder naar de behandelmogelijkheden, tot eind december tijdelijk in locatie Ons Huis waar cliënten gewoon terecht kunnen voor hun behandeling.