Repair Café Hengelo voorlopig weer gesloten

HENGELO - Repair Café Hengelo ging enkele weken geleden 'coronaproof' weer open. Er werd direct weer goed gebruikgemaakt van de mogelijkheid om spullen te laten repareren. Maar de huidige situatie rond het virus noopt de deuren van het Repair Café weer te sluiten.

In september heeft ons Repair Café, na maanden, de deuren weer geopend. Met schermen en vooraf een afspraak maken voor het bezoek heeft men twee keer succesvol kunnen werken. Er is beide openingsmomenten goed gebruikgemaakt van de diensten. Na maanden van sluiting hadden mensen echt behoefte aan de hulp van de reparateurs.
Nu het coronavirus toch weer in alle hevigheid rondwaart en er nieuwe maatregelen zijn afgekondigd, hebben de coördinatoren toch besloten om voorlopig de deur van het Repair Café dicht te houden. De eerste reden is dat veel van de bezoekers en vrijwilligers van oudere leeftijd zijn en meer risico lopen. De tweede reden is dat het Repair Café niet verantwoordelijk wil zijn voor extra bewegingsstromen.

Als de gedeeltelijke lockdown weer opgeheven wordt, opent het Repair Café weer haar deuren. Meer info via Jakob Strating, tel. 06-16528312 of Frida Meints op 06-51007904.