Goed nieuws van de RegioBank

ZELHEM - Firimass BV, Firimass BV, Zelfstandig Adviseur RegioBank Doetinchem-Zelhem aan de Irenestraat 3a in Zelhem verruimt per 1 oktober 2020 de openingstijden. Voortaan kan men dagelijks bij deze bank terecht voor alle financiële zaken. Zowel particulier als zakelijk. Dagelijks van harte welkom, de medewerkers helpen graag.

Het team is op het kantoor in Zelhem aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur. Nieuwe openingstijden zijn dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.30 uur. Buiten kantooruren is het filiaal open op afspraak.

RegioBank voor alle geldzaken
Op vragen als: 'Kan ik een bankpasje krijgen? Kan ik internetbankieren? Geven jullie hypotheek- en spaaradviezen?' Is driemaal het antwoord ‘ja’. Het team heeft alle bankproducten in huis die de wereld te bieden heeft. De RegioBank is de bank in de buurt waar men voor persoonlijk contact gewoon even binnen kan lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren.

Overstapservice
Het team van Firimass BV: “Overstappen van uw huidige bank naar RegioBank? Fluitje van een cent dankzij de speciale Overstapservice. De Overstapservice biedt u volop gemak en zekerheid. We nemen ruim de tijd voor de Overstapservice: zo ziet u niets over het hoofd en hebben alle bedrijven en instanties ruimschoots de tijd om uw rekeningnummer te wijzigen."

Het team van Firimass BV, Zelfstandig Adviseur RegioBank Doetinchem-Zelhem is bereikbaar via telefoonnummer 0314-326478.