Onderhoud aan N315

RUURLO/ZELHEM - Provincie Gelderland start met de uitvoering van groot onderhoud aan de N315 tussen Doetinchem en Ruurlo. Naast het groot onderhoud verbetert de provincie op een aantal onderdelen van de weg ook de verkeersveiligheid. Verkeer op de provinciale weg moet rekening houden met wegafsluitingen en omleidingsroutes. Fietsers krijgen ter plekke aanwijzingen voor een alternatieve route als dat nodig is.

Op 21 en 22 september voert provincie Gelderland voorbereidende werkzaamheden uit. Die bestaan uit het kappen van in totaal dertien bomen, wat nodig is voor het verbeteren van de verkeersveiligheid. Zo maakt provincie kruispunten overzichtelijker, verlegt fietspaden, verruimt rotondes en vervangt een brug. Deze werkzaamheden vragen ruimte. Als compensatie voor de bomenkap plant de provincie achttien nieuwe bomen in de omgeving van de N315.
Meer informatie over de werkzaamheden staat op www.gelderland.nl/N315-Doetinchem-Ruurlo. Actuele afsluitingen en omleidingsroutes staan op www.bereikbaargelderland.nl.