Kruisbergkerk organiseert Engelstalige kerkdienst

DOETINCHEM - In de Kruisbergkerk in Doetinchem (Bezelhorstweg 54) wordt op zondag 20 september om 19.30 uur een Engelstalige kerkdienst gehouden. Voorganger is de eigen predikant, ds. A.A. Brugge, die voordat hij naar de Kruisbergkerk kwam predikant was in de gemeente van Lethbridge in de Canadese provincie Alberta.

Iedereen is van harte welkom om de dienst bij te wonen. Mensen, die in zijn of haar omgeving kennen, die men zou kunnen uitnodigen voor deze Engelstalige dienst, wordt gevraagd dit te doen en om samen met de gast(en) de dienst te bezoeken. De Kruisbergkerk hoopt op een goede opkomst van zowel Nederlands- als Engelstaligen. Na afloop van de dienst is er, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen, ruimte voor ontmoeting en een kopje koffie. Wie interesse heeft om te komen maar geen vervoer heeft, kan bellen naar 06-44720960. Iedereen is van harte welkom maar vooraf registreren is in verband met de regelgeving rondom het coronavirus verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen aan: koster@kruisbergkerk.nl (graag voor 17 september).

Belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om de dienst bij te wonen, kunnen meeluisteren via de digitale uitzending: https://www.kruisbergkerk.nl/kerkdienst-beluisteren.


www.kruisbergkerk.nl