Quick toernooi bij V en Av Pax

HENGELO - Voor het tweede jaar in successie wordt op sportpark ‘t Elderink het Quick toernooi georganiseerd, deze keer van 21 tot en met 23 augustus 2020. Naast Pax als gastheer doen dit jaar vv Reunie, vv Ruurlo en vv Keijenburgse Boys mee.

Programma
Op vrijdagavond trappen de 1e elftallen van genoemde verenigingen om 19.00 uur af. Pax speelt dan tegen Ruurlo en Reunie tegen Keijenburgse Boys. Op zaterdag is het de beurt aan de jeugd. In de ochtend spelen de 011-1 en 013-1 teams van de verenigingen tegen elkaar en in de middag is het de beurt aan de 015-1 elftallen. Op zondag sluiten de
1e elftallen het toernooi af. Om 13.00 uur nemen Ruurlo en Reunie het tegen elkaar op en om 14.00 uur is het tijd voor de ‘kraker van Hengelo’: Pax - Keijenburgse Boys.

Corona
Uiteraard is het op dat moment geldende coronaprotocol van kracht. Op voorhand heeft Pax al besloten, bij slecht weer, de kantine niet te openen voor publiek (uitgezonderd voor de spelende teams en begeleiding). Met regenachtig weer zijn de toeschouwers tijdens de wedstrijd welkom maar worden na afloop verzocht weer huiswaarts te keren. Bij goed weer is het mogelijk publiek te ontvangen op sportpark ‘t Elderink. Dit gaat gepaard met de nodige voorzorgsmaatregelen. En voor iedereen geldt: kom niet als je klachten hebt, ben je klachtenvrij was dan je handen vooraf en houd 1,5 meter afstand om er samen een mooi toernooi van te maken!