Walk&Talk online voor goede eerste indruk

BRONCKHORST - Bibliotheek West-Achterhoek organiseert sinds 2016 Walk&Talk. Walk&Talk is dé 'koffiepauze voor werkzoekenden'. Door de coronacrisis kunnen deze bijeenkomsten niet meer doorgaan en is de 'bijeenkomst' online verder gegaan. Op donderdag 30 juli vanaf 10.00 uur is we weer een bijeenkomst, die duurt tot uiterlijk 11.30 uur.

In de maanden juli en augustus organiseert de bibliotheek nog twee keer Walk&Talk Online in samenwerking met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids. Als het goed gaat kan in september weer een 'gewone' Walk&Talk worden gehouden.
Het thema van de derde Walk&Talk Online is: Hoe maak je online een goede eerste indruk? Maar wanneer maak je een ‘goede eerste indruk’? En hoe wordt men eigenlijk gevonden door een recruiter of werkgever met een vacature? Waar let hij of zij op als een persoon tevoorschijn komt in de zoekresultaten?
Tijdens deze Walk&Talk Online gaan de deelnemers hier samen mee aan de slag. Men krijgt verrassende praktijktips van Debbie Heijne én van enthousiaste mededeelnemers.

Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekwestachterhoek.nl. De inschrijver ontvangt dan op woensdag 29 juli de inloggegevens en een uitleg voor de deelname.