De Paashazen uit het Land van Jan Klaassen gingen op bezoek bij Elver. Foto: PR
De Paashazen uit het Land van Jan Klaassen gingen op bezoek bij Elver. Foto: PR

Paashazen brengen verrassingsbezoek aan bewoners Elver

NIEUW-WEHL - En toen waren er opeens twee Paashazen! De bewoners van de buitenlocaties van Elver uit Nieuw-Wehl werden Eerste Paasdag verrast door twee Paashazen uit Het Land van Jan Klaassen in Braamt.

Ieder jaar organiseert het pretpark voor de jongste kinderen het evenement 'paaseieren zoeken met de Paashaas'. Maar omdat dit jaar een te grote toeloop werd verwacht was het pretpark nog gesloten tijdens de Paasdagen.
Daarom werd de oude Jan Klaassen-mobiel uit de schuur gehaald, een sound box erop gezet en gingen de Paashazen op weg naar de zorginstelling. De twee hazen dansten op gepaste afstand samen met de bewoners het Paashazenlied van Het Land van Jan Klaassen. Het zonnige weer van Eerste Paasdag maakte het extra vermakelijk.
Omdat de buitenlocaties van Elver ook in de woonwijken van Nieuw-Wehl, Didam, Wehl en Doetinchem zijn gesitueerd, dansten ook veel kinderen mee terwijl zij buiten speelden. Sabine van de vrijetijdbesteding bij Elver vond het een fantastisch initiatief en offerde graag haar vrije dag op om aan deze verrassing mee te werken.