Crescendo houdt een corona-veilige slaatjesactie. Foto: PR
Crescendo houdt een corona-veilige slaatjesactie. Foto: PR

Slaatjesactie Crescendo dit jaar in
aangepaste vorm

HENGELO – De jaarlijkse slaatjesactie van muziekvereniging Crescendo - traditiegetrouw in het weekend van Moederdag – gaat ook dit jaar door, maar krijgt een corona-veilige vorm. De slaatjes zullen uitsluitend op bestelling worden gemaakt, en vervolgens op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei door de leden en supporters van Crescendo thuis worden afgeleverd. Omdat er reeds bij het bestellen is betaald zal deze aflevering contactloos kunnen plaatsvinden. Crescendo hoopt dat de vele belangstellenden op deze manier toch van de vertrouwde slaatjes zullen kunnen genieten.

Mart’s Eten en Drinken verzorgt de bereiding van de slaatjes en salades. Wegens groot succes zal dit jaar, naast de beproefde vleessalade, ook weer de heerlijke vegetarische Waldorf salade te bestellen zijn. Kleine slaatjes (vlees- of Waldorfsalade) kosten 4 euro per stuk, 3 voor 11 euro. Grote salades, geschikt voor zo’n vijf personen, kosten 18 euro.
Bestel de slaatjes op tijd, in ieder geval uiterlijk 2 mei. Een bestelling doorgeven kan met de ingesloten flyer, inclusief contant gepast geld, door de brievenbus doet van De Heurne 8. Of bestel de slaatjes via www.crescendohengelo.nl, waarbij de betaalgegevens worden ontvangen in de bevestigingsmail.
Wie vrijdag na 17.00 uur, of zaterdagochtend niet thuis is, kan de bestelling ook afhalen bij Ons Huis: op vrijdag 8 mei tussen 17.00 en 20.00 uur, en op zaterdag tussen 9.00 en 11.00 uur. Vanzelfsprekend zullen de nodige maatregelen worden genomen om het afhalen veilig te laten verlopen. Ons Huis is aan de Beukenlaan 30 in Hengelo.
Crescendo hoopt dat de actie – die de muziekvereniging ieder jaar de broodnodige financiële steun oplevert - ook in deze aangepaste vorm een succes zal zijn. Zij dankt iedereen bij voorbaat voor hun steun en hoopt dat de slaatjes wederom goed zullen smaken.