Zelhems Mannenkoor onder leiding van dirigente Susanna Veerman. Foto: PR
Zelhems Mannenkoor onder leiding van dirigente Susanna Veerman. Foto: PR

Afgelaste activiteiten bij het
Zelhems Mannenkoor

ZELHEM - Ook bij het Zelhems Mannenkoor, net zoals bij vele andere organisaties kunnen in verband met corona een aantal activiteiten geen doorgang vinden, waaronder de wekelijkse repetitieavonden. Hieronder volgen de afgelaste activiteiten.

De verkoop van paaseieren voor de paasdagen ging niet door, evenals de geraniummarkt. Ook de huis aan huis verkoop van de geraniums op zaterdag 9 mei is afgelast. Het is erg jammer voor het spekken van de kas. Maar iedereen en dus ook de vaste afnemers kunnen er wel op rekenen dat het Zelhems Mannenkoor er volgend jaar weer zal zijn.

Het mannenkoor zou ook deelnemen aan het inloopconcert op Bevrijdingsdag, 5 mei bij Museum Smedekinck. Hier is al veel voorbereiding aan vooraf gegaan, maar helaas. De koorleden hopen dat er in de toekomst nog weer iets dergelijks georganiseerd kan worden.

Op 22 mei was er een uitstapje georganiseerd naar Elburg en omgeving, met onder andere een optreden in de Grote Kerk in Elburg. Op 13 juni zou het voorjaarsconcert plaatsvinden in cultureel centrum De Brink in Zelhem, samen met het Aaltens Mannenkoor. Een week later op 20 juni zou er een groot concert plaatsvinden in de Grote Kerk in Apeldoorn door de vier Mannenkoren die allen onder leiding staan, van Susanna Veerman.

Bij het Zelhems Mannenkoor hebben zij begrip voor deze hele situatie, en hopen dat zodra de hele coronacrisis weer tot het verleden behoort, net als bij vele andere verenigingen, de wekelijkse repetitieavond en de diverse activiteiten weer doorgang kunnen vinden. Het Zelhems Mannenkoor wenst dan ook Iedereen veel gezondheid, kracht en sterkte toe in deze bijzondere en moeilijke tijd.