Geslaagde middag met Twee Freemde Mannen bij de UVV

HENGELO - Op woensdagmiddag 11 maart was er in Ons Huis in Hengelo een geslaagde ontspanningsmiddag van de UVV (Unie van Vrijwilligers). Met als hoofdgasten Twee Freemde Mannen.

De voorzitter van de UVV, Grady Wentink, opende de middag met een bijzonder woord van welkom voor de Twee Freemde Mannen. Afkomstig uit Zieuwent, zingend en pratend in het dialect. "De Achterhoekse taal, een taal en een streek, met een eigen Achterhoekse vlag,waar we trots op zijn", aldus de mannen. Begeleid op een akoestische gitaar en een mondharmonica werden zelfgeschreven en -gecomponeerde gezellige liedjes ten gehore gebracht. Ze openden hun optreden met een ode aan alle moeders. De setlist bestond verder uit komische nummers, maar ook uit serieuze en emotionele liedjes. Ook actuele onderwerpen kwamen voorbij. In feite kwamen alle fasen van het leven langs, waarbij het er uiteindelijk op uitdraaide dat het maar om één groot klein ding gaat: lief zijn. Aan het eind van de middag waren de twee mannen niet zo 'freemd' meer voor de aanwezigen, besloot de voorzitter.

Volgende

UVV-middag

staat gepland

voor 8 april


De volgende UVV-middag staat gepland voor 8 april om 14.00 uur in Ons Huis in Hengelo. De Sotte Sussen uit Klarenbeek zullen met hilarisch muzikaal entertainment deze middag komen verzorgen. Alles vanzelfsprekend onder voorbehoud in verband met de coronacrisis.