Noa werd tweede en staat te schitteren in haar nieuwe turnpakje op het podium. Foto:  Mandy Mennink
Noa werd tweede en staat te schitteren in haar nieuwe turnpakje op het podium. Foto: Mandy Mennink

Twee medailles en vijf regiofinales voor DOG Baak

BAAK - Zaterdag 7 maart mochten de turnsters van de vierde divisie in de turnhal in Didam hun derde en laatste voorronde turnen van het seizoen. De turnsters van DOG Baak kwamen heel goed voor de dag in de flitsende nieuwe DOG-turnpakjes. Ze wisten twee zilveren medailles te veroveren en vijf wisten zich te plaatsen voor de regiofinale.

Noa turnde een strakke wedstrijd en wist zelfs met de koprol op de balk te blijven. Ze kreeg een zilveren medaille omgehangen tijdens de prijsuitreiking en ze plaatste zich hiermee voor de regiofinale.
De juniorenturnsters startten in de tweede ronde. Met name op vloer werd er hoog gescoord. Uiteindelijk werd na alle toestellen Emma 26ste, Louke 9de en Silke 7de. Louke en Silke hebben zich daarmee geplaatst voor de regiofinale.
In de laatste wedstrijd was het de beurt aan de senioren. Chayenne en Lynn begonnen op balk. Helaas moesten zij die allebei vroegtijdig verlaten. Aan het eind van de wedstrijd bleek dat de overige toestellen wel uitstekend waren geturnd. Chayenne wist nog knap 15de te worden en Lynn was zelf heel verbaasd toen zij een zilveren medaille kreeg. Ook zij hebben zich geplaatst voor de regiofinale op 4 april in Winterswijk.

Aanstaande zaterdag turnen de allerjongste meisjes samen met de turnsters uit de zesde divisie van DOG Baak hun wedstrijd in Doetinchem. De week erop zullen de turnsters van de vijfde divisie de laatste plaatsingswedstrijd turnen in Doetinchem.


www.dogbaak.nl