Paaseitjes voor de actie van Popkoor Reborn worden ingepakt bij Puur Natuur in Hengelo. Foto: PR
Paaseitjes voor de actie van Popkoor Reborn worden ingepakt bij Puur Natuur in Hengelo. Foto: PR

Steun de paaseitjesactie van koor Reborn

WICHMOND - De leden van Popkoor Reborn komen tussen 1 en 29 maart aan de deur met paaseitjes. Het koor treedt gemiddeld vijf keer per jaar op en voor deze optredens wil zij haar repertoire vernieuwen. Mede met de verkoop van paaseitjes worden nieuwe muziekstukken aangeschaft.

Ook dit jaar heeft Popkoor Reborn hulp gekregen van dagbesteding Puur Natuur uit Hengelo, waar de cliƫnten met veel enthousiasme in de afgelopen week de kleurige paaseitjes hebben ingepakt. Er is bijgehouden hoeveel eitjes in een zakje gaat, dat er geen kapot eitje tussen komt en voorzien van label en lintje. Popkoor Reborn is zeer erkentelijk voor de hulp en hoopt volgend jaar weer van de diensten van Puur Natuur gebruik te kunnen maken.

Popkoor Reborn hoopt veel mensen aan te spreken om eitjes te kopen zodat de koorkas gespekt wordt en er nieuwe muziekstukken aangeschaft kunnen worden.
De paaseitjes zijn te koop voor 2,50 euro per zakje en drie zakjes kosten voor 7 euro. Wie de leden met de paaseitjes heeft gemist, kan contact opnemen met Madelon Elizen, 06-30278716 voor een afspraak om de paaseitjes te komen halen of langs te brengen op een tijdstip dat het uitkomt.

Zaterdag 7 maart staan leden van het koor bij de AH en Plus vanaf 10.00 met de paaseitjes.