NLdoet klusdag op woonerf Luscinia

HENGELO - Zorginitiatief Woonerf Luscinia aan de Lankhorsterstraat 21 in Hengelo Gld. doet zaterdag 14 maart mee aan de landelijke NLdoet-dag. Een dag waarop vele vrijwilligers de handen uit de mouwen steken bij non-profit organisaties. Er wordt gewerkt van 9.45 tot 16.00 uur, inclusief pauzes voor ontspanning en ontmoeting.

Net als de afgelopen jaren zijn er allerlei leuke klussen te doen en is er een gezellig gezelschap van jong tot oud, binnen of buitenlui, klussers, keukenhulpen en sfeermakers. Vind je het fijn om samen een dag(deel) lekker mee te werken? Bewoners, dagbesteders en medewerkers zijn blij met jouw hulp!
Deelnemers kunnen op eigen wijze een bijdrage leveren aan activiteiten zoals: het aanleggen van een nieuwe bloemenborder, het onderhoud van de bloemen-pluktuin; aanleg van een kippenren, onderhoud aan compostbakken, paden schoonmaken, snoeiwerkzaamheden of het verzorgen van de catering.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het Oranje Fonds. Aanmelden kan bij Gerard Bouwman, tel. 06-83080349 of via de mail info@vriendenvanluscinia.nl.