Het terrein van Oortgiese Campers in Baak. Foto: PR
Het terrein van Oortgiese Campers in Baak. Foto: PR

Grote Voorjaars Show bij Oortgiese Campers

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart

BAAK - Na een stormachtig begin van 2020 is het eindelijk zover, lente. De hoogste tijd dus voor de grote Voorjaars Show bij Oortgiese Campers. Het al weer in omvang toegenomen terrein van inmiddels meer dan 8000 vierkante meters, zal tijdens dit weekend weer vol staan met campers van alle soorten en maten.

De laatste weken zijn er weer vele occasions binnengekomen in diverse prijsklassen en categorieën. Daarnaast zijn er nog enkele campers van de verhuurvloot 2019 die nog niet verkocht zijn. Campers vanaf een half jaar oud maar tegen bijzonder scherpe prijzen. Bus campers, half integralen en integraal campers van de merken Adria, Burstner, Possl, Clever, LMC, Sunlight en Dethleffs. Bijna alle campers zijn uitgevoerd met automaat.

Oortgiese campers biedt een totaalpakket aan voor de camperliefhebber. Van verhuur en verkoop tot onderhoud, APK keuringen, accessoires en schadeherstel. "Voor onze klanten is het ideaal dat zij alles onder één dak kunnen regelen voor hun camper", aldus Joost van Oortgiese Campers. "Mensen zien een bekend gezicht en weten hoe wij werken. Wij vinden dit persoonlijke contact met de klant erg belangrijk."

Totaalpakket

voor de

camper-

liefhebber

De compleet uitgeruste onderhoudswerkplaats is al weer uitgebreid met een nieuw gedeelte en zal tijdens de showdagen ook te bezichtigen zijn. Er is een werkplaats voor het onderhoud en de APK-keuringen van het busgedeelte en nog een andere aparte werkplaats voor het onderhoud van de opbouw van de campers. Ook op het gebied van accessoires inbouw/opbouw kunnen zij in alles voorzien.

Uiteraard wordt er tijdens de showdagen goed voor de inwendige mens gezorgd. Iedereen is op 7 en 8 maart van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 op Dambroek 16A in Baak.


www.oortgiese-campers.nl

085-773 10 22