Handbalteams Quintus toch last van de storm

HENGELO – Zaterdag 8 en zondag 9 stonden verschillende wedstrijden van SV Quintus ingepland. Vanwege de storm werden op zondag een aantal wedstrijden afgelast.

Zaterdagavond reisde de dames van Quintus af naar Duiven. Daar stond een wedstrijd gepland tegen HCL/Groessen-Loo. De wedstrijd kwam voor de dames van Quintus moeilijk op gang. Er werden veel aanvallen ingezet, maar de ballen wilden er niet. Dit resulteerde in een voorsprong voor de tegenstander in de rust.
De tweede helft stond de dekking bij de dames van Quintus een stuk beter en werd er feller verdedigd, de tegenstander had het daarom een stuk moeilijker. Ook de aanvallen werden beter afgerond, waardoor de dames van Quintus een voorsprong creëerde. Mede dankzij de keepster, die er heel wat ballen heeft uitgehouden, konden de dames van Quintus de voorsprong behouden. Eindstand 13-16.

Alle vier

gespeelde

wedstrijden

werden

met winst

afgesloten

In alle vroegte reisde Quintus E1 zondag af naar Gaanderen voor de wedstrijd tegen Minerva E2. Quintus was goed op dreef en binnen een paar minuten was er al een mooie voorsprong. Er waren leuke acties qua overspelen en er werd ook goed gekeept.
Bij rust stond het 5-7. In de tweede helft zette Quintus door en liep verder uit. Leuk om te zien hoe de jongens en meiden groeien als team. Eindstand 8-16 voor Quintus.
Quintus D1 speelde deze morgen in Zevenaar een wedstrijd tegen OBW D2. De wedstrijd begon meteen goed voor Quintus en eindigde ook zo. Quintus was veel sterker en iedereen zat ook lekker in de wedstrijd. Er is ontzettend goed verdedigd en goed gescoord. Eindstand 6-17.

Quintus Heren B1 speelden als enige thuis, tegen Erix HB1. Door hard te werken in de verdediging en mooi aanvallen kwamen ze snel op een voorsprong. Zonder wissels was het zwaar voor de jongens. Maar ondanks dat werd de voorsprong steeds verder uitgebouwd. Sportieve en leuke pot. 30-22 voor Quintus.

De uitwedstrijden Travelbags/HV Zwolle HA1 tegen Quintus HA1, HCL/Loo-Groessen DB1 tegen Quintus DB1 en Stormvogels HS1 tegen Quintus HS2 werden afgelast.