Bouke Hollak bij de Jumbo Extra’s zuil. Foto: PR
Bouke Hollak bij de Jumbo Extra’s zuil. Foto: PR

Spaar Jumbo Extra's bij Jumbo Hollak

ZELHEM - Jumbo Extra's, het nieuwe klantenprogramma van Jumbo Supermarkten, is vanaf nu beschikbaar voor iedereen die boodschappen doet bij Jumbo Hollak Zelhem. Met Jumbo Extra's wil Jumbo boodschappen doen nog leuker en makkelijker maken. Via de Jumbo Extra's app of pas sparen klanten punten bij het boodschappen doen en wisselen ze deze in voor de leukste extra's. Daarnaast profiteren ze met de app van extra services, waaronder vlotter winkelen.

Wie wil deelnemen aan Jumbo Extra's kan via Google Play Store of de App Store de Jumbo Extra's app downloaden. Gebruikers kunnen binnen één minuut hun digitale Jumbo Extra pas activeren. Wie liever niet met een app werkt, kan in de winkel ook gratis een gewone pas ontvangen. Door de app of de pas aan de kassa te scannen, ontvangen klanten automatisch punten voor gekochte spaarproducten. Deze verschillen per deelnemer en zijn afhankelijk van voorkeuren en koopgedrag.

Ik heb al een klantenpas!
Klanten die al punten spaarden bij Jumbo Hollak kunnen hun pas activeren via de App of op Jumbo.com. Een account is namelijk verplicht om te kunnen sparen voor Jumbo Extra's. Ben je al geregistreerd op Jumbo.com dan kan je op de App of op Jumbo.com kijken of jouw pas geactiveerd is. Mocht je toch nog vragen hierover hebben dan kan je in de winkel terecht bij de hostess, de service balie of bellen met Jumbo klantenservice.

Inwisselacties
Jumbo Extra's heeft veel voordelen. Klanten kunnen bijvoorbeeld gespaarde punten inwisselen voor gratis boodschappen, de hoogste korting krijgen op dagjes uit of profiteren van één van de andere Extra's. De nieuwe inwisselacties zijn steeds terug te vinden in de app, op de website of in een e-mailbericht.

Voordelen app
Jumbo Extra's heeft ook veel voordelen die praktisch zijn. Zo kunnen klanten in de App aangeven of ze bij de kassa een kassabon of koopzegels willen ontvangen. Wil je geen bon of koopzegels ontvangen dan wordt dit ook niet meer gevraagd. De kassabonnen worden digitaal opgeslagen in je account dus een kassabon is in principe ook niet meer nodig. Daarnaast spaar je digitaal voor de landelijke acties, dus geen zegeltjes meer plakken.

Landelijke introductie
Na een uitvoerige testperiode wordt Jumbo Extra's gedurende 2020 in heel Nederland geïntroduceerd. Later dit jaar komt Jumbo Extra's ook beschikbaar voor online bestellingen via Jumbo.com of de Jumbo app. Iedereen die zich registreert ontvangt een welkomstverrassing.


www.jumbo.com/extras