Kledingbank Zelhem heeft facebook

Kledingbank Zelhem actief op Facebook

ZELHEM - De Zelhemse kledingbank is ook online te vinden. De Kledingbank Zelhem heeft sinds kort een Facebookpagina. Deze pagina is te vinden onder de naam 'Kledingbank Zelhem'. Op deze pagina gaat de organisatie onder meer bijzonderheden en acties plaatsen.

Er is bovendien ook informatie te vinden over de kledingbank. Zoals de openingstijden en welke kleding men er kan vinden. Het zou mooi zijn als men de kledingbank ook online weet te vinden en gaat volgen. Om zo steeds met de nieuwste weetjes over het werk van de organisatie op de hoogte te zijn.
Zaterdag 26 september is de kledingbank weer open van 10.00 tot 12.00 uur. Dit is de laatste kans om nog zomer kleding te scoren, misschien al wel voor volgend jaar. Alle kleding is in de maand september voor 0,50 euro. Er zijn op dit moment erg veel hemdjes en topjes, die nu voor de helft van de aanbiedingsprijs weg gaan.
Voor voedselbank klanten is het uiteraard gratis. Dus kom gauw shoppen. De Kledingbank Zelhem is te vinden aan de Dr. Grashuisstraat 15 (naast de Welkoop) in Zelhem.