Pubquiz VV Vorden online

VORDEN - VV Vorden heeft besloten om gedurende de coronacrisis toch een Pubquiz te organiseren, maar dan online en voorlopig tot 1 juni. Tien vragen per dag krijgen de deelnemers voor hun kiezen.

Belangstellenden krijgen op de eerste dag een link, waarmee ze een account moeten aanmaken. Daar kunnen ze dan iedere dag de tien vragen beantwoorden. Ze kunnen daar op ieder gewenst moment van die dag mee beginnen. De vragen zijn zeer divers. Voor die tien vragen krijgt de quizzer slechts veertig seconden de tijd. Goed beantwoorden levert tijd op, fout antwoorden kost tijd. Ook niet-leden van VV Vorden kunnen meedoen. Inschrijven kost eenmalig een bedrag van 5 euro. Dat is ook de hoogte van de weekprijs, voor degene die aan het einde van die week de meeste punten heeft bijeen gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers krijgen uiteindelijk de nummers een, twee en drie een geldprijs. Het overige geld is voor de vereniging zodat VV Vorden iets goed kan maken van het verlies van de afgelaste voetbalweekenden. Quizliefhebbers kunnen zich tot en met zondag 12 april opgeven door een e-mail te sturen naar pubquizvorden@gmail.com.

Doordat de club veel omzet in de kantine mist, gaat de huidige voorraad steeds meer richting de einddatum. Daarom houdt VV Vorden op zaterdag 11 april van 11.00 uur tot 12.30 uur een grote uitverkoop waarbij mensen voor 25 euro een pakket kunnen kopen. Pakket 1 bestaat uit een krat bier, chips en frisdrank. Pakket 2 bestaat uit een aantal wijnen, radler en snoep en pakket 3 bevat veel frisdrank en snoep. Het pakket wordt klaargezet en er kan alleen met pin worden betaald. Het pinapparaat wordt na iedere betaling schoongemaakt. De uitverkoop zal vanaf 11 april iedere zaterdag worden gehouden, op dezelfde tijden. Meer info via www.vvvorden.nl.