V.l.n.r.: Wendie en Thomas van de Rotonde, Rob Jansen van de Berg en het bestuur van Heavensride: Ben Albers, Marielle Klein Brinke, Ferdy Klein Brinke en Arjan Mombarg. Foto: Roel Wiersma
V.l.n.r.: Wendie en Thomas van de Rotonde, Rob Jansen van de Berg en het bestuur van Heavensride: Ben Albers, Marielle Klein Brinke, Ferdy Klein Brinke en Arjan Mombarg. Foto: Roel Wiersma

Heavensride trapt af met
sponsordiner

VORDEN - Afgelopen donderdag en vrijdagavond was de aftrap van de Heavensride met een spetterend sponsordiner bij Grand Bistro de Rotonde. Het thema Achterhoeks was tot de detail uitgewerkt. De gerechten en de wijnen kwamen (bijna) allemaal uit de Achterhoek en de tekst op de kaart was gepresenteerd in het dialect. Wendie en Thomas van De Rotonde leverden een topprestatie en lieten in twee avonden bijna 200 gasten van het sponsordiner zien waartoe hun keuken in staat is.

De muziek op de eerste avond werd verzorgd door Gerry Groot Zwaaftink. Met vier gangen en een amuse werden de gasten verwend.
Terwijl de keukenbrigade overuren draaide en de vrijwilligers van volleybalvereniging Dash langs de tafels renden alsof het een echte training was, werden de gasten ondertussen vermaakt met een veiling en loterij. Rob Jansen van de Berg was goed op dreef en haalde bij elk item het onderste uit de kan. De sfeer was fantastisch en er werd op diverse items flink tegen elkaar opgeboden.
Buiten het feit dat de beide avonden een bijzondere sfeer ademden, verbaasde het bestuur van de Heavensride zich voor het tweede jaar achtereen om het overweldigende 'noaberschap' van collega-ondernemers en Vordenaren. Uiteindelijk werd er een sponsorbedrag van 8.945 euro binnengehaald. Een geweldige start voor de Heavensride die op 26 juni 2020 gefietst zal worden. Het bedrag zal ten goede komen van het Hospice Zutphen en Noaberhulp.

Marielle Klein Brinke samen met Wendie. Foto: Ben Albers