Snoeihout paasvuur Kranenburg

KRANENBURG - Op zaterdag 14 en 28 maart tussen 10.00 en 16.00 uur is het weer mogelijk om snoeihout te komen brengen voor het paasvuur in de Kranenburg. In verband met de natte ondergrond is de ingang dit jaar aan de Bekmansdijk en niet zoals eerdere jaren aan de Bergkappeweg. Alleen snoeihout tot een dikte van 10 cm kan gratis worden gestort.


Vrouwen van Nu naar Piggy's Palace in Bathmen

VORDEN - Op woensdag 15 april kunnen leden van Vrouwen van Nu een bezoek brengen aan Piggy's Palace in Bathmen. Dit is een varkensbedrijf van Erik Stegink, vooral bekend geworden door haar innovatieve en creatieve ideeën, zoals varkensglijbanen en de wereldprimeur van een echte varkenskaas. Leden van de afdeling Vorden kunnen voor meer informatie terecht bij Rikie Norde via 0575 551622 of rikienorde@hotmail.com.


Vrouwen van Nu over forensische opsporing

VORDEN - De eerstvolgende maandelijkse bijeenkomst van Vrouwen van Nu afdeling Vorden vindt op woensdag 18 maart om 19.45 uur plaats bij De Herberg in Vorden. Deze avond komt Kim Zaaiijer vertellen over haar werk. Zij werkt bij de Forensische Opsporing en komt vertellen hoe ze bij een onderzoek geroepen wordt en hoe het forensisch onderzoek vervolgens verloopt.


www.vrouwenvannu.nl/vorden


Zang- gezelschap bij Vrienden van de Streektaal

LAREN - Vrienden van de Streektaal voor Lochem en omgeving nodigt leden en niet leden uit voor een koffiemorgen op zondag 15 maart bij Stegeman in Laren (Gld). Voor deze ochtend zijn de Bêkezangers uit Bathmen uitgenodigd.Een gezelschap van 25 personen gaat liederen zingen, die ieder zo mee kan zingen. Het beloofd een gezellige, sfeervolle morgen te worden met veel herkenning. Aanvang 11.00 uur. De zaal is open vanaf 10.15 uur. De ochtend duurt tot 13.00 uur. De kosten voor deze ochtend zijn 10 euro (inclusief, bij binnenkomst koffie/thee en een consumptie in de pauze).


Nieuwe locatie kledingbeurs Drempt

DREMPT - Kinderkleding verkopen, maar ook speelgoed en spelletjes, zonder zelf op de beurs te staan. En dan ook nog een goed doel steunen en geld verdienen. Dat kan in Drempt op een nieuwe locatie in de St Joriskerk, Kerkstraat 1 in Voor-Drempt op vrijdag 20 maart van 16.00 uur tot 19.00 uur.

Voor de organisatie was het tijd om een nieuwe koers te gaan varen. Een nieuw goed doel en een nieuwe locatie. De opbrengst van de kleding is driekwart voor de verkoper zelf en een 25% gaat naar de CliniClowns. Zij zullen tijdens de beurs aanwezig zijn. Betalende klanten betalen 1 euro extra voor het goede doel. De kleding die men sponsort gaat naar de Kledingbank Montferland. Pinnen is niet mogelijk. Voor vragen, en/of aanmelding en de spelregels om mooie kleding en speelgoed/spelletjes in te brengen, mail of raadpleeg de website.


kinderkleding beursdrempt@gmail.com

www.kinder-tiener.kledingbeurs-drempt.nl