Vieve Brass Foto: PR
Vieve Brass Foto: PR

Jonge artiesten ArtEZ Conservatorium en Cultuurfonds Vorden werken samen

VORDEN - Cultuurfonds Vorden heeft regelmatig contact met ArtEZ conservatorium in Zwolle en dit jaar wordt voor de tweede keer 'The Best Of' in Zwolle bezocht. Hier treden de tien beste ensembles klassieke muziek op in de finale van de kamermuziekserie. Cultuurfonds Vorden maakt een keuze welk ensemble zij een podium willen bieden om zich te presenteren aan een breder publiek. Ditmaal zal koperkwintet Vieve Bras zich laten horen op zondag 22 maart in de Dorpskerk in Vorden.

Vieve Brass bestaat uit Koen Ross (trompet). Desiree Wanders (trompet), Marinka Kluiver (hoorn), Jeroen Ardesch (trombone) en Jasper Tuik (tuba). Vieve Brass wil zich ontwikkelen tot een veelzijdig koperkwintet dat van alle markten thuis is en een graag geziene gast wordt voor een divers publiek. Zij traden reeds op voor koningin Maxima, op het AMZAF young talent festival en op het Grachtenfestival in Amsterdam. Voor Cultuurfonds Vorden brengen zij werken van onder andere Mouret, Kamen, Debussy, Ewald , Händel, alsmede een aantal eigen arrangementen.

In nauw overleg met de Vrienden van de Dorpskerk Vorden is het concert gepland op zondag 22 maart 2020 om 15.30 uur in de Dorpskerk in Vorden. Kaarten à 17,50 euro zijn te koop bij Bruna in Vorden of door overmaking op NL80RABO 01426.68.931 t.n.v. Cultuurfonds Vorden onder vermelding van de concertdatum.

Cultuurfonds Vorden heeft als doel het bevorderen van het culturele leven in Vorden en omgeving. Dat doet zij onder andere door het organiseren van lezingen op het gebied van kunst en literatuur, concerten en het samenwerken met andere cultuuraanbieders.


www.cultuurfondsvorden.nl