Wendie van Grandbistro de Rotonde en Monique van Coop supermarkt. Foto: PR
Wendie van Grandbistro de Rotonde en Monique van Coop supermarkt. Foto: PR

Coop Vorden en Grandbistro de Rotonde werken samen

VORDEN – Vanaf maandag 9 maart starten Coop Vorden en Grand Bistro de Rotonde samen een nieuwe actie: wie komt winkelen bij de Coop Vorden kan zegels sparen voor een gratis tweede menu bij Grand Bistro de Rotonde.

In de ogen van de initiatiefnemers van de spaarzegelactie is het beste recept om te genieten een combinatie van plezier, ontspanning, heerlijk eten en drinken in hartje Vorden. Bij Grand Bistro de Rotonde komen deze elementen samen. Genieten kan ook thuis. Hiervoor worden boodschappen gedaan. De Coop supermarkt in Vorden is de nieuwe beleving, een supermarkt met een groot hart voor de Achterhoek, verse lokale producten en meer. Ook hier is het beste recept een combinatie van gemak en ontspannend winkelen om dan thuis te komen met heerlijke producten voor eten en drinken en een spaarkaart met zegels.
Bij iedere 10 euro ontvangen klanten één zegel; bij vijftien zegels is de spaarkaart vol. Daarna kan een tafel worden gereserveerd bij Grand Bistro de Rotonde en krijgen de gasten het tweede driegangenmenu cadeau. Kijk voor de actievoorwaarden op de spaarkaart en de website. Voor deze actie zijn de feestdagen uitgesloten. De actie duurt zes weken en heeft iedereen de kans om één of meerdere kaarten vol te krijgen. Inleveren kan tot 31 augustus 2020.


www.grandbistrorotonde.nl