RAS-Café met pubquiz en Poolen

REGIO/DOETINCHEM - Het RAS-Café is elke tweede donderdag van de maand in het sfeervolle kunstcafé van de Gruitpoort aan de Hofstraat 2 in Doetinchem. Het is dé ontmoetingsplek voor mensen met autisme. De eerstvolgende avond is donderdag 13 februari. De avond begint met een inloop vanaf 19.30 uur, start pubquiz rond 20.00 uur, einde 23.00 uur.

Activiteit: Poolen
De bezoekers gaan, na de pubquiz, samen met een vrijwilliger van het RAS-Café naar de Snooker Society. Tijd poolen: van 21.00 tot 22.00 uur. Kosten zijn 3 euro per persoonn, te betalen in de Snooker Society. Drankjes zijn voor eigen rekening. Er is vooraf uitleg door een medewerker van de Snooker Society. Aanmelden via een mail naar aanmelden@rondomautisme.nl o.v.v. Poolen.
Een vrijwilliger blijft in het RAS-Café voor degenen die niet mee gaan. Zij kunnen gebruik maken van de aanwezige spellen of een praatje maken met elkaar.

Het RAS-Café (RondomAutismeSpectrum-Café) is een initiatief van RondomAutisme en staat voor een gezellig samenzijn met als doel nieuwe mensen ontmoeten door middel van gesprekken en activiteiten, informatie uitwisselen, problemen bespreken, gezellig een praatje maken of een spelletje doen. Het is bedoeld voor mensen met autisme, normaal tot hoogbegaafd, vanaf 16 jaar. Iedereen mag gerust iemand meenemen. Entree is gratis, drankjes voor eigen rekening.


www.rondomautisme.nl