Frans van Bon, Marcel Schippers en Jenne de Haan. Foto: Rob Weeber
Frans van Bon, Marcel Schippers en Jenne de Haan. Foto: Rob Weeber Foto:

Makkinga De Haan Schippers heeft nieuwe (t)huisbasis in Borculo

BORCULO/LOCHEM - In tegenstelling tot de vestiging in Lochem was het aanbod van Makkinga Makelaars in Borculo enkel via een etalageruimte te bezichtigen. Maar de wens was om dichter bij de klant te zijn, om hem te kunnen ontvangen. De opening van het nieuwe, representatieve kantoor aan de Spoorstraat 2 in Borculo vervult deze wens. De ruimte is vooral positief voor de klant uit de voormalige gemeente Borculo die voor een afspraak niet meer naar Lochem hoeft.

Door Rob Weeber

Toegankelijker
Aan tafel zitten Marcel Schippers, Jenne de Haan en Frans van Bon. Schippers en De Haan vormen de makelaarstak, Van Bon is onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsexpert onder de naam Makkinga Van Bon Assurantiën/hypotheken. Ook hij heeft voordeel bij de nieuwe bedrijfspresentatieruimte en kan zijn lokale klant nu lokaal ontvangen. Schippers en De Haan zijn oud-collega's en hebben inmiddels zo'n 25 jaar ervaring in het vak. "Wij bedienen een groot gebied in en rond Lochem en in de voormalige gemeente Borculo," geeft Schippers aan. "Zowel Jenne als ik komen uit de directe regio en weten hoe belangrijk de lokale binding met de klant is. Dat geldt niet alleen voor de bemiddeling in huizen, maar ook in bedrijfspanden en voor nieuwbouw. Natuurlijk komen we graag bij de klant thuis, maar we misten toch een presentatie- en ontvangstruimte in Borculo. Op deze manier zijn we nog toegankelijker voor onze klanten. Bovendien zijn we met de nieuwe vestiging ook zichtbaarder. Naast de gespreksruimte vindt je hier een goed en smaakvol geëtaleerd overzicht van ons aanbod."

Nieuw: Nabestaandenservice
Frans van Bon is ook zichtbaar tevreden met de nieuwe ruimte. De werkzaamheden van Makkinga Van Bon breiden meer en meer uit en een bezoekadres in Borculo daarbij was welkom. Een nieuwe dienst is de 'Nabestaandenservice'. "Met de toenemende vergrijzing zien we nabestaanden die gezien hun leeftijd moeite hebben met de afwikkeling na een sterfgeval", aldus Van Bon. "Er komt best veel op iemand af, zoals bank- en belastingzaken, verzekeringen, abonnementen et cetera. Met onze nieuwe dienst Nabestaanderservice willen we die doelgroep ontzorgen en met hen alles correct en op tijd afhandelen. Maar ook het traject vóór iemands overlijden is belangrijk. Hoe beter alles op papier staat, hoe makkelijker het nadien is."

Een nieuwe

dienst is de

'Nabestaan-

denservice'

Waardecheque
Makkinga De Haan Schippers Makelaars houdt open huis op zaterdag 18 januari van 14.00 tot 17.00 uur. Iedere (verkoop)opdracht voor 1 maart geeft recht op een waardecheque voor een gratis fotopresentatie, 360° presentatie en plattegronden. De waardecheque is af te halen tijdens het open huis. Voor meer informatie over Makkinga De Haan Schippers Makelaars en Makkinga Van Bon Assurantiën/Hypotheken kan iedereen terecht op de kantooradressen of op de websites.


www.makkinga.nl

www.makkingavanbon.nl