Een 'strijd der giganten' in het Openluchttheater Eibergen. Foto: PR Openluchttheater Eibergen
Een 'strijd der giganten' in het Openluchttheater Eibergen. Foto: PR Openluchttheater Eibergen Foto:

Rolling Stones vs The Beatles in Openluchttheater Eibergen

Rolling Stones vs The Beatles in Openluchttheater Eibergen

EIBERGEN - Openluchttheater Eibergen is zaterdag 12 september het decor van de muziek-battle 'The Rolling Stones vs The Beatles'. Met onder meer Syb van de Ploeg in de rol van Mick Jagger, meestergitarist Harry Sacksioni, voormalig Kayak-zanger Edward Reekers en overgevlogen uit Londen Manny Angeletti (alias Paul McCartney.) Het is de eerste bekendmaking van het nieuwe seizoen. Donateurs kunnen van 18 tot 20 januari met voorrang kaarten kopen

''Het wordt een muziek-battle, boordevol klassiekers van beide superbands. Een feest van herkenning voor de fans, maar ook leuk voor de 'neutrale' liefhebber", vertelt programmeur Manon van Gaal. Alle hits komen voorbij, van 'Sticky Fingers' en 'Angie' (Stones) tot 'Let It Be' en 'Stg. Peppers' (Beatles). Ook uiterlijk en in de mimiek trekken de topmusici letterlijk en figuurlijk een ander jasje aan. Tussen de nummers door worden leuke wetenswaardigheden verteld en anekdotes opgehaald.

Voorverkoop donateurs
Een ticket kost in de voorverkoop 25 euro, inclusief bijkomende kosten. Zaterdag 18 januari start er om 10:00 uur een speciale voorverkoop voor de donateurs. Als er kaarten over blijven begint maandag 20 januari om 10:00 uur de vrije verkoop. Na afloop is er een afterparty met deejay en veel nostalgische muziek. Alle info over programma en tickets is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl . De komende weken worden er meer namen gepresenteerd, die komend seizoen in het openluchttheater te zien zijn.